Decoratief

Decoratieve afwerkingen

Een stucadoor is in staat om uw huis een persoonlijke tint te geven, met gips als basisproduct kunnen we uw woning of bedrijfspand voorzien van een tijdloze uitstraling in elke stijl, strak modern of oud Romeins-Griekse effecten.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw woning te een sfeervolle uitstraling te geven. U geeft aan welke stijl bij u past en wij zorgen ervoor dat alles één mooi naadloos strak geheel wordt.

Wij kunnen indien gewenst ook het schilderwerk voor rekening nemen zodat u totaal geen omkijken heeft, alles is dan helemaal in één totaalpakket afgeleverd.

Waarom ons kiezen ?

  • Goede nazorg
  • vrijblijvende offerte op maat
  • Voor particulier en bedrijven
  • Hoogwaardige materialen
  • Garantie op vast stucwerk
  • Snelle aflevering
lichtkoof lichtkoven Lichtkoven geheel naar eigen smaak snel en vakkundig geplaatst, geheel afgemonteerd opgeleverd.
 
ornament Sierlijsten Uw huis of winkel mooi afgewerkt met stijlvolle ornamenten of sfeervolle pilaren.
 
verlichting in gips Verlichting Stijlvolle wandverlichting van gips maakt van uw woning één geheel waar u jaren plezier van heeft.
 
 

Ornamenten

Plaatsen van ornamenten is een luxe afwerking binnenshuis en heeft zijn volle aandacht nodig met het verwerken ervan . Er zijn verschillende soorten lijstwerk van dik tot dun met verschillende motieven erin verwerkt. Ieder heeft zijn eigen smaak en natuurlijk kunt u bij ons informatie krijgen met wat er allemaal te verkrijgen is op dit gebied.

Lichtkoven

Lichtkoven in combinatie met ornamenten is een luxe verfraaiing voor uw plafond en heeft een super mooie uitstraling voor warmte in uw woning. Tevens is het een optie voor mensen die hun jaloezieën rails, cassettes voor rolgordijnen niet meer willen zien op het eerste oog.tevens een goede werking ervan achter de lichtkoof. Tevens wordt de koof voorzien van lampjes en electra, u kunt ook kiezen voor lampen die u kunt dimmen om het nog warmer en sfeervoller te maken in huis.

Plinten & Architraven

Plinten en architraven behoren tot een luxe afwerking van uw vloer en deuromlijsting en kunt u ook gewoon bij ons terecht voor diverse modellen etc. Plinten worden door ons gemonteerd en afgekit net zoals de architraven. Daarna moeten ze nog wel geschilderd worden in de kleur die u wenst te schilderen.

 

 

Stucwerk
Spack
Spuitwerk
Sausen wanden & plafond
Kleursausen
Tegelwerk
Schilderswerk
Ornamenten
Lichtkoven
Plinten & Architraven

Mario Dragani Onderhoud
Brasem 8
3225 AJ
Hellevoetsluis
Zuid-Holland
Nederland
+31 652 47 73 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dragani-onderhoud.nl
K.V.K 62.85.80.68

 

 

dragani logo